Video’s

Vlinder

Video’s

Vlinder

Welkom op mijn Video pagina

Met regelmaat plaats ik nieuwe waardevolle video’s over verschillende onderwerpen. Dit kan een fijne meditatie zijn, een mooie oefening of een ervaring uit mijn eigen leven wat inspirerend voor jou kan zijn.

Hou mijn website in de gaten voor nieuwe video’s of abonneer je op mijn nieuwsbrief

Veel plezier!

Fijne meditaties

Een boeddhistische healing meditatie waardoor je pijnlijke gevoelens toe kunt laten. Vanuit een open hart en in verbinding met compassie en openheid, adem je zware energie in via je hart en adem je via je hart getransformeerde lichte energie weer uit

Mooie oefeningen

Bekijk deze waardevolle video om op een snelle en makkelijke manier rust in je hoofd te krijgen

Inspirerende ervaringen uit mijn eigen leven

Ontdek hoe mijn Burn-Out mij dichtbij mijzelf bracht waardoor ik in 2019 mijn droom kon gaan leven

Heb je misschien vragen of wil je iets met mij delen?

NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OP