Video’s

Welkom op mijn Video pagina

Met regelmaat plaats ik nieuwe waardevolle video’s over verschillende onderwerpen

Dit kan een fijne meditatie zijn, een mooie oefening of een ervaring uit mijn eigen

leven wat inspirerend voor jou kan zijn

Hou mijn website in de gaten voor nieuwe video’s of abonneer je op mijn inspiratiemail

Veel plezier!

Fijne meditaties

Een boeddhistische healing meditatie waardoor je pijnlijke gevoelens toe kunt laten. Vanuit een open hart en in verbinding met compassie en openheid, adem je zware energie in via je hart en adem je via je hart getransformeerde lichte energie weer uit

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. Voor meer details bekijk onze Algemene voorwaarden, disclaimer en jouw privacy.
Ik Accepteer

Mooie oefeningen

Bekijk deze waardevolle video om op een snelle en makkelijke manier rust in je hoofd te krijgen

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. Voor meer details bekijk onze Algemene voorwaarden, disclaimer en jouw privacy.
Ik Accepteer

Ervaringen uit mijn eigen leven

Ontdek hoe mijn Burn-Out mij dichtbij mijzelf bracht waardoor ik in 2019 mijn droom kon gaan leven

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. Voor meer details bekijk onze Algemene voorwaarden, disclaimer en jouw privacy.
Ik Accepteer

Mind Drill

Deze meditatie, oftewel Mind drill kun je gebruiken wanneer je niet lekker in je vel zit of je somber voelt. De zinnen kun je als een mantra in stilte herhalen op ieder moment van de dag en zo vaak als je wilt. Wanneer je de Mind drill regelmatig blijft herhalen zul je merken dat je beter in je vel gaat zitten. Je meer balans voelt.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. Voor meer details bekijk onze Algemene voorwaarden, disclaimer en jouw privacy.
Ik Accepteer

Adem oefening bij stress

Wanneer je stress of angst ervaart en je hebt een snelle en hoge ademhaling, ligt hyperventilatie zomaar op de loer en ben je niet meer in staat om helder te denken. Je gedachten kunnen volledig met je aan de haal gaan.
Deze eenvoudige ademhalingsoefening helpt je om in spannende tijden, je ademhaling snel te normaliseren

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. Voor meer details bekijk onze Algemene voorwaarden, disclaimer en jouw privacy.
Ik Accepteer

Meditatieve tekst over Vrede

Deze tekst over het Ego en innerlijke Vrede, komt uit het boekje van Peter Wilms, 45  geleide meditaties. Ga je mee in je ego? Ga je het gevecht aan met je ego of omarm je je ego met compassie en inclusie? De keuze is aan jou.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. Voor meer details bekijk onze Algemene voorwaarden, disclaimer en jouw privacy.
Ik Accepteer

Contact met je innerlijk

Met deze oefening maak je contact met je gevoelens. Dit kan bijvoorbeeld boosheid of verdriet zijn. Maar ook stress in je lichaam, dat vervelende en onbestemde gevoel in je lijf, naar je verdriet, boosheid, schaamte of pijn. Al deze emoties of sensaties kun je namelijk ergens in je lichaam voelen. Waar voel jij het als je bijvoorbeeld boos bent? In je buik misschien, of in je keel? Waar voel jij je verdriet? Voelt je hart dan zwaar of pijnlijk?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. Voor meer details bekijk onze Algemene voorwaarden, disclaimer en jouw privacy.
Ik Accepteer

Heb je misschien vragen of wil je iets met mij delen?