Access Bars®

Access Bars is ontwikkeld door de Amerikaan Gary M. Douglas.

Het is een uitnodiging om jezelf te erkennen als het oneindige wezen dat je van nature bent. Een leven te leiden voorbij je beperkingen en niet helpende overtuigingen. Een leven waarin alles mogelijk is.

Hoe wordt het beter dan dit?

Wat is Access Bars®?

Access Bars® kent 32 punten (energie banen) op het hoofd. Deze worden tijdens een sessie zachtjes aangeraakt. Deze punten bevatten alle overtuigingen, gedachten en ideeën die jij je in je leven eigen gemaakt hebt en bent gaan geloven. Je ligt volledig gekleed, comfortabel op een behandeltafel.

De energiebanen (Bars®) worden open gezet of geactiveerd tijdens de behandeling en gaan ‘stromen’ zodat opgeslagen energie losgelaten kan worden. Alles wat jij, bewust of onbewust, los wilt laten wordt verwijderd uit jouw energetisch systeem en komt niet meer terug. Hierdoor ontstaat er rust, ruimte en nieuwe mogelijkheden in je hoofd en in je leven. Je kunt je leven creëren zoals jij dat wilt.

Naast diverse lichaamsklachten kan een Access Bars behandeling ook goed ingezet worden bij emotionele verstoringen. Ook bij kinderen en baby’s worden goede resultaten behaald.

Er zijn geen beperkingen in het ontvangen van een Bars sessie. Het kan iedere dag, week of maand, zo vaak en zoveel als jij wilt of waar jij behoefte aan hebt.

Op zijn minst werkt het als een diepe massage en op zijn best verandert het jouw hele leven!

Hoe werkt Access Bars?

Jouw lichaamsintelligentie stuurt zelf de energie naar de plek in je lichaam waar op dat moment genezing nodig is. Ook de snelheid waarmee healing plaats vindt wordt door het lichaam zélf bepaald. Ik heb daar geen invloed op. Daarmee ben ik als therapeut niet de healer, maar ben jij, die behandeld wordt zélf de healer.

De eerste effecten op zowel lichamelijk als geestelijk vlak, zijn al snel na een behandeling merkbaar. Deze vorm van energetische healing kan bijzondere resultaten geven.

Access Bars® toepassen

Een Access Bars sessie kan goede resultaten geven bij de volgende klachten:

 • Stress

 • Veel in je hoofd zitten

 • Burn-Out

 • Laag zelfbeeld

 • Pijn in je lichaam

 • Zwangerschapsklachten

 • Vermoeidheid

 • Slecht slapen

 • Hoofdpijn en migraine

 • Moeilijk keuzes kunnen maken in je leven

 • ADD/ ADHD

Effecten van een Access Bars behandeling bij kinderen en baby’s kunnen zijn:

 • Ze worden rustiger

 • Luisteren beter

 • Leren makkelijker

 • Slapen beter

 • Krijgen meer zelfvertrouwen

Access Bars heeft “Op zijn minst het effect van een diepe massage en op zijn best verandert het je hele leven”.

Dit is een uitspraak van de Amerikaan Gary Douglas, die Access Bars ontwikkeld heeft.

Je kunt voor een Access Bars behandeling kiezen, puur ter ontspanning, zoals je bijvoorbeeld ook een ontspannen massage kunt ondergaan. Een cadeautje aan jezelf óf voor iemand anders.

Maar wanneer je bereid bent om je leven op een positieve manier te veranderen, andere keuzes wilt maken in je leven en de diepgaande werking van Access Bars wilt ervaren, dan kies je voor een langer traject.

Benieuwd wat een Access Bars® behandeling  voor jou of je kind kan betekenen?

Wil je weten of een Access Bars® behandeling ook voor jou werkt of heb je nog vragen. Of wil je iemand een Access Bars verwenmoment cadeau geven? Neem dan gerust contact met mij op. Een vrijblijvende telefonische kennismaking is natuurlijk ook mogelijk.

Ik ben Access Bars® practitioner

Het zijn niet de trauma’s waaronder we in onze jeugd lijden die ons emotioneel ziek maken,
maar het onvermogen om het trauma naar buiten te brengen.

Alice Miller

Voordelige Trajectkaart Access Bars® wanneer je andere keuzes wilt gaan maken in je leven

Acces Bars uitproberen met een Losse Sessie

Geef een Acces Bars Verwenmoment Cadeaubon van 1,5 uur aan je moeder, zus, vriendin, collega, nicht, buurvrouw

Ervaringen van clienten

Wat Gebiena zegt over haar eerste Access Bars behandeling:

Nou je gelooft het niet. Waar ik me normaal écht kwaad om zou maken en niet meer realistisch kan zijn, had ik daar nu geen last van.
Zelfs mijn man zei het!
En nu wil hij ook graag een afspraak maken..

Gebiena Schepers- de Vries

Wat de moeder van Janiek zegt na 3 Access Bars behandelingen :

Ik moet zeggen tot zover heeft Janiek nog niet weer zo’n erge bui gehad en is ze in één keer echt van het knuffelen. En ze is rustiger geworden.
Ook als ik ergens nee op zeg, dan ging ze er maar over door en werd ze boos. Maar nu is het misschien nog 2x alsjeblieft, maar zeg ik nóg een keer nee, dan is het ook klaar. Dus ook daar kijk ik erg van op!

Moeder van Janiek (8 jr)

Wat Paulien zegt na één Access Bars behandeling:

In eerste instantie merkte ik niet zoveel. Ik had wel wat hoofdpijn de dagen na de behandeling. Ik heb veel water gedronken en op aanraden van jou heb ik met mijn vingertoppen op de plek van de hoofdpijn zacht gedrukt en dat hielp.

In de weken na de behandeling merkte ik dat ik sterker werd. Ik communiceer veel duidelijker en kom veel meer voor mezelf op. Waar ik voorheen heel erg veel last had van please gedrag en angst dat iemand me niet meer leuk vond door een bepaalde beslissing die ik maakte ben ik nu veel zelfverzekerder. Ik kan de angst veel beter van me afschudden en ik kan discussies veel beter aan.

Ik voel me een stuk beter en zelfverzekerder.

Heel erg bedankt voor de behandeling!

Paulien (zwanger)

Aansluitend aan de familieopstelling kreeg ik een Acces Bars behandeling. Dit was heel bijzonder en zorgde voor een diepe rust in mijn hoofd, wat weldadig is.

Liesbeth, dank je voor jouw liefdevolle aandacht en je vermogen om me steeds weer bij mezelf te brengen en te laten zien dat ik mag zijn wie ik ben.

Sigrid

Deel gerust deze pagina!