Workshops en Cursussen

Sta eens stil bij jezelf

In mijn praktijk in het prachtige Drenthe organiseer ik workshops

cursussen of thema middagen/ avonden. Wil jij af en toe eens stil

staan bij jezelf? De verbinding met jouzelf aangaan?

In mijn rustige en sfeervolle praktijkruimte bied ik jou een veilige

en geborgen omgeving waarin alles mag en kan zijn

Kom jij wel aan jezelf toe?

Of word je opgeslokt door allerlei verplichtingen?

Merk jij dat je niet voldoende aan jezelf toekomt en je wordt opgeslokt door allerlei verplichtingen? Werk, kinderen, een huishouden, sociale contacten, studie of zorg voor ouders, kunnen veel van je vragen. Zéker wanneer je ook Hoog Sensitief bent. Hoe fijn zou het zijn om af en toe eens uit die ratrace te stappen. Even stilstaan bij jezelf. Nieuwe energie opdoen, inzichten krijgen of inspiratie. Of gewoon een moment van ontspanning en plezier.

En natuurlijk is het ook fijn om in een veilige omgeving met gelijkgestemde vrouwen contact te maken met je (oude) pijnen en trauma’s en deze los te laten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ik organiseer workshops en ook cursussen die gebaseerd zijn op de chakra’s. Jijzelf hoeft daar niet persé kennis over te hebben. In de cursus of workshop neem ik je mee in de wereld van de betreffende Chakra’s. Ik doe dat niet zweverig, maar heel aards en concreet, met oefeningen, muziek, visualisaties en bewustwording. Ik stem mij af op de behoefte van de deelnemers.

De thema middagen/avonden kunnen verschillende onderwerpen hebben. Bijvoorbeeld; Hoog sensitiviteit, Vrouwen zaken, Spiritualiteit… Maar het kan ook een opstelling zijn over bijvoorbeeld jouw plek tussen je broers en/of zussen. Of de relatie met je ouders. Of misschien een issue dat momenteel speelt in jouw leven.

Mijn workshops, cursussen en thema middagen/avonden sluiten ook mooi aan bij de persoonlijke coaching en therapie die ik geef. Je kunt in de middag of avond extra aandacht of verdieping geven aan bijvoorbeeld aarden/ gronden en ademhaling. Of eens langer stil staan bij je emoties. Of de power van jouw werkelijke kracht ervaren.

Om op een veilige, gecontroleerde en effectieve wijze pijnen en trauma’s los te laten worden er ook Vrouwencirkels georganiseerd waar we met onder andere Body Remembers Trauma Therapie & Breathwork aan de slag gaan zodat de pijn en het trauma, maar ook je dagelijkse stress, JOU los kan laten.

Ook is er de Ademceremonie bij gekomen. Die organiseer ik samen met mijn collega Mark Ringnalda. Deze ademceremonie kan op diverse plekken georganiseerd worden. Zowel in Drenthe als in Friesland en mogelijk op andere plekken in het land. Deze Ademceremonies organiseren we voor een gemengde groep mannen en vrouwen. De groepsgrootte is rond de 10 deelnemers, maar nog steeds binnen een veilige bedding van aandacht en liefde van zowel Mark als Liesbeth.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op mijn agendapagina. Staat er even geen actuele workshop, cursus of thema middag/avond gepland? Geen probleem. Neem gerust contact met me op, dan kijken we of we een workshop, cursus of thema middag/avond kunnen plannen. En vind je het een leuk idee om eens met vriendinnen, zussen of collega’s te doen? Er is meer mogelijk dan je misschien denkt!

Kijk naar de eerstvolgende data in mijn agenda of schrijf je in voor mijn inspiratiemail