Spirituele coaching

Wil jij je spiritueel ontwikkelen, je intuïtieve gaven of je spirituele ontwikkeling vergroten?

Misschien voel, weet, hoor of zie je dingen die je niet kunt verklaren?

Het kan heel fijn zijn wanneer iemand een stukje met je mee loopt op dit pad.

Iemand waar je je vragen, twijfels of onzekerheden mee kunt delen.

Ik kan je ondersteunen om je eigen hulpbronnen en kwaliteiten te ontdekken.

Samen kijken we wat je nodig hebt en hoe ik jou daar in kan coachen.

Wat kan spirituele coaching voor jou betekenen?

Ik werk vanuit een holistische zienswijze

Dat betekent dat zowel je fysieke, mentale, emotionele en spirituele gesteldheid invloed hebben op elkaar en elkaar kunnen versterken. Lichamelijke klachten kunnen invloed hebben op je emotionele of geestelijke gesteldheid en ook andersom. Wanneer je je (nog) niet bewust bent van je intuïtieve gaven kan dat wat je hoort, voelt, ziet of weet, je onzeker maken en je uit je evenwicht halen. Of misschien heb jij als heel klein kind wel telkens te horen gekregen dat je vooral maar ‘normaal’ moest doen of ‘niet zo gek’. Terwijl jij al veel meer wist, voelde of zag dan jouw familie en vriendjes.

Is spirituele coaching wel iets voor mij?

Ik ondersteun jou in je eigen tempo om bekend en vertrouwd te worden met dat wat je hoort, ziet, voelt of weet. Ik leer je ook om weer echt contact te maken met je lichaam. Te voelen wat er op dat moment is. Dat wat op dat moment aandacht vraagt. Wanneer je weer lichaamsbewustzijn hebt weet je ook precies of dat wat je voelt ook echt van jou is. Of dat je misschien emoties of sferen van andere mensen oppikt, of zelfs van je omgeving. Ziekenhuizen, winkelcentra, stations; ruimtes waar veel mensen samen komen, hebben vaak een intense en onrustige of negatieve energie. Wanneer je gevoelig bent voor deze sferen kan het je enorm uitputten of je uit je evenwicht halen. Het is dan belangrijk dat je je daar bewust van bent. Ik kan je leren om daar op een goede manier mee om te gaan. In mijn praktijk zie ik vaak hoogsensitieve vrouwen en ook mannen, die ook spirituele gaven hebben. Vaak zonder daar zelf bewust van te zijn.

Herken jij je in deze punten?

  • Als kind wist of zag ik al dingen die mijn omgeving niet zagen

  • Mijn ouders vertelden mij dat ik gewoon moest doen. Mij niet aanstellen

  • Ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde en wil er over leren

  • Ik wil mijn intuïtieve gaven graag vergroten

  • Ik voel mij anders en niet begrepen in mijn omgeving; familie, vrienden, werk

  • Ik voel mij snel overprikkeld en weet niet goed hoe ik dat kan veranderen

  • Ik ben in een onverwachte situatie snel aan het hyperen

Herken jij je zelf in één of meer van bovengenoemde punten? Ik kan je ondersteunen op je pad van spirituele ontwikkeling.

Energetische ondersteuning

Ik ondersteun jou voornamelijk vanuit mijn eigen energetische, spirituele kwaliteiten. Over het algemeen ‘weet’ en ‘voel’ ik dingen. Woorden of zinnen komen in mij op. Ik heb geleerd dat ik op deze woorden of zinnen mag vertrouwen. Soms is een woord dat ik uitspreek, precies dát wat je bedoelt of voel je je geraakt door wat ik zeg. Mijn tweede kwaliteit is voelen. Soms voel ik exact wat er op dat moment bij jou gebeurt. Omdat ik iedere sessie afstem op wat jij op dat moment nodig hebt, werk ik niet met een vastomlijnd programma. Als het nodig is kan ik ook, in overleg met jou, andere methodieken inzetten. Lichaams gericht Traumawerk (BRTT), maar ook de Regressie vormen kunnen heel ondersteunend en aanvullend zijn in je proces.

Wil je spirituele coaching aanvragen of heb je nog vragen?

Wil je meer informatie om te kijken of spirituele coaching iets voor je is, of wil je een kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan gerust contact met mij op. Dan plannen we samen een telefonische afspraak.

Deel gerust deze pagina!