Spiritueel coach

Vlinder

Spiritueel coach

Vlinder

Ben je op zoek naar een spiritueel coach in regio Drenthe die je zielsgeluk en zielsbewustzijn kan vergroten en je leert dieper contact te maken met je hoger bewustzijn? Ik kan je helpen om je eigen hulpbronnen en kwaliteiten te ontdekken en je blik te richten op een hogere essentie. Samen met jou ga ik kijken wat je nodig hebt en hoe ik jou daar op een begripvolle, invoelende en inlevende manier in kan coachen.

Spiritueel coach

Wat kan spirituele coaching voor jou betekenen?

Als spiritueel coach kijk ik naar je gehele welzijn op een holistische manier. Zowel op het lichamelijk en mentale vlak. Ik kan je helpen bij het verwerken van je verleden, vragen over je relaties en de zin van jouw levensinvulling. Geloof jij dat er meer is tussen hemel en aarde dan wat je met je ogen kunt zien, je oren kunt horen en met je handen kunt voelen? Zie, voel en hoor jij dingen die je normaal gesproken niet zou kunnen weten en brengt jou dat in verwarring? Als jij de behoefte voelt om af te kunnen stemmen op hogere frequenties, een dieper contact te maken met je hoger bewustzijn en gaan leven vanuit je zielsfrequentie, dan ben ik graag je spiritueel coach om je hierin te begeleiden.

Is een spiritueel coach wel iets voor mij?

Een spiritueel coach kan je een stukje op weg helpen als je zoekt naar antwoorden. Ik kan je tips en handvaten geven waar je mee verder kunt. Samen de ontdekkingsreis maken naar je innerlijke bron en ziel en de antwoorden vinden op belangrijke levensvragen.  Mijn doel is om je te helpen bij het bewust worden en het verwerken van emoties en alles wat er in jouw weg staat om je open te stellen voor je spirituele ontwikkeling. Vanuit mijn eigen levenservaring, opleiding en training op spiritueel gebied, kan ik jou helpen weer bewust te worden van je spirituele natuur. Ik leer je weer te vertrouwen op je intuïtie en te leven zoals JIJ wilt.

Herken jij je zelf in deze punten?

  • Ik ervaar vaak relatieproblemen en voel mij niet meer begrepen

  • Ik voel dat ik mijn bewustzijn wil vergroten

  • Ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde en wil er over leren

  • Ik voel heel sterk de behoefte om spiritueel te ontwaken en uit de kast te komen

  • Ik wil graag werken aan mijn spirituele groei en ontwikkeling

  • Ik voel de behoefte om met zielsgenoten contact te leggen

  • Ik wil in contact komen met een spiritueel coach voor vraag en antwoord

Herken jij je zelf in één of meer van bovengenoemde punten, dan kan ik als spiritueel coach je helpen om bij je hoger bewustzijn te komen, meer hierover te leren en samen te kijken wat je doelen zijn.

Mijn methodieken

In mijn praktijk werk ik met diverse methodieken om je te helpen en te begeleiden. Afhankelijk van je gewenste groeiproces, problemen, klachten of gevoelens zet ik bepaalde technieken in die op dat moment nodig zijn. Daarbij spreek ik vanuit mijn eigen gevoel en levenservaring en voel jij je veilig en vertrouwd bij mij.

Wil je spirituele coaching aanvragen of wil je meer informatie?

Wil je meer informatie om te kijken of spirituele coaching iets voor je is, neem dan gerust contact met mij op. Wil je een kennismakingsgesprek in plannen, vul dan je contactgegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.