Regressie vorige levens

Vlinder

Regressie vorige levens

Vlinder

Wil jij gebeurtenissen in je huidige leven beter begrijpen, inzichten krijgen, jezelf bevrijden en weer dóór gaan met je leven? Neem dan eens een duik in een vorig leven met deze krachtige spirituele reis.

Soms zit je met vragen waar je maar geen antwoord op krijgt

Je leven loopt niet zoals jij dat verwacht en gepland had. Je bent al met verschillende gebieden van je leven aan de slag geweest. Over een aantal zaken heb je helderheid en inzicht gekregen. En wellicht ook oude pijnen geheeld. En toch…  Je blijft telkens tegen dezelfde patronen aanlopen, die je ook vanuit je familiegeschiedenis niet kunt verklaren.

Dan kan het zomaar zijn dat je nog een lijntje hebt met een eerder leven, wat je nog niet losgelaten hebt.

Maar ook:

  • Kun je flashbacks hebben die je niet kunt duiden

  • Kan er behoefte zijn om in dit leven gemaakte keuzes beter te begrijpen

  • Wil je graag duidelijkheid hebben over je onverklaarbare fysieke klachten

  • Wil je graag je spirituele gids ontmoeten

  • Ben je misschien gewoon nieuwsgierig naar eerdere levens

Dan is een regressie sessie naar vorige levens heel verhelderend voor je. Deze regressie sessie is vooral ook een spirituele reis naar vorige levens.

Waar bestaat deze Regressie vorige levens uit:

  • Een liefdevolle, spirituele reis in hypnose

  • Een bezoek aan je laatst vorige leven of eerdere levens

  • Inzicht in de lessen van die levens

  • Dat leven liefdevol afsluiten, alle pijn (fysiek, mentaal of emotioneel) van dat leven achter je laten

  • Krachtige en liefdevolle healing als afsluiting van je bezoek aan vorige levens

Deze spirituele reis kan ook voor jou geschikt zijn, wanneer SoulKey jou wel triggert, maar je voelt dat je daar nog niet aan toe bent.

Deze regressie sessies zijn niet specifiek bedoeld om trauma’s of onverwerkte ervaringen te helen. Draag jij trauma’s met je mee die jou belemmeren in je leven en die jij graag wilt helen? Maak dan een afspraak voor een Energetische Regressie sessie. De Energetische Regressie is een meer therapeutische tool om rechtstreeks en direct naar de kern van jouw probleem / pijn/ trauma te gaan, om deze bij de kern op te lossen..

De hypnose die gebruikt wordt in de regressie naar vorige levens, is een lichte hypnose, die precies goed is voor jou. Je blijft je volledig bewust van je omgeving en kunt daar nog steeds mee communiceren.

Wil je meer lezen over regressie/ reïncarnatie en of het niet naar is om door oude niet verwekte ervaringen heen te gaan? Lees dan verder bij Energetische Regressie 

Ben jij er klaar voor om in jouw vorige levens te duiken? neem dan contact met me op om een afspraak te maken. Of boek direct je Regressie vorige levens sessie.

The Body Keeps The Score
Bessel van der Kolk

Deel deze pagina gerust!

REACTIES VAN CLIËNTEN

Ik heb een mooie reis gemaakt, een reis door mijn ziel. Waarbij mooie visualisaties voorbij kwamen, visualisaties die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Om uiteindelijk uit te komen bij mijn vorig leven, een leven met enkele hindernissen, maar met wijsheden waar ik in het huidig leven veel aan heb.

Nu één week later, geniet ik nog steeds van mijn reis die ik heb mogen maken.

Liesbeth bedankt, voor deze mooie, enerverende en prachtige reis die we samen hebben gemaakt.

Anneke

Onlangs heb ik voor het eerst een Regressie vorige Levens sessie gehad.
Een techniek die voor mij nieuw was en geheel onbekend. Ik had dus echt geen idee wat ik verwachten mocht en kon. Dit is een ervaring wat bijzonder en mooi was. Door de begeleiding van Liesbeth en het vertrouwen wat ik in haar heb, ben ik zover gekomen dat ik heb gezien en gevoeld waar en hoe mijn patronen ontstaan zijn.
Ook heeft deze sessie mij inzichten gegeven die mooi en betekenisvol zijn. Op vele lagen ervaar ik nu herkenning en genezing.

Na de sessie is het heel belangrijk om veel water te drinken en alles nog eens rustig te laten landen en vooral je tijd te nemen. Er gebeurt in een korte tijd heel veel wat bijna niet te bevatten is.

Voor een ieder die toe is voor verdieping raad ik deze Regressie vorige Levens zeker aan.

Dankjewel Liesbeth voor het mee reizen en begeleiding in de wereld die regressie heet.

Chaca

De regressie sessie met Liesbeth bestond uit een reis naar mijn zielenheiligdom.
In deze reis ging ik terug naar mijn onderbewuste.
Door hier op af te stemmen, heb ik boodschappen doorgekregen.

Deze reis neem ik mee. Ik ben me nu bewuster van de levenslessen die ik mag aankijken en die mijn reis aanmoedigen en me vertellen wat en wie ik mag leven.
Liesbeth neemt je mee naar je zielenheiligdom door visualisatie. Hierin maak je contact met je onderbewuste. Erg waardevol en de antwoorden komen als vanzelf.

Dankzij de regressie sessie voel ik me vrijer, krachtiger en ben ik me nog meer bewust van mijn levenspad. Dit omdat ik inzicht heb gekregen vanuit een eerdere fase van mijn levensontwikkeling. Door deze inzichten ervaar ik meer rust en heb ik antwoorden gekregen op mijn bestaansrecht. Wat heb ik te doen? Hoe kan ik mijn volle potentieel leven.
De regressie sessie is een ontspannende manier om meer inzichten te krijgen in je eerdere fase van je levensontwikkeling. Waar je vaak een afweermechanisme inzet, omdat dit al sinds je geboorte en zelfs daarvoor je herkenning is, om te overleven, heb ik nu inzicht gekregen dat ik mijn natuurlijke staat van zijn zelf kan kleuren.

Claudia Wilkens