Energetische Huisreiniging

Is jouw huis, jouw huis niet meer?

Voelt jouw huis niet prettig meer aan?

Energieën en entiteiten

Gezelligheid

Iedereen die in huizen en gebouwen woont, werkt en leert, sport of ontspant, laat een stukje van zijn of haar energie achter. Dat is heel natuurlijk. Je hebt het gezellig en plezier gehad… een energetisch stukje van dat plezier blijft hangen in de ruimte terwijl jij weer naar huis gaat. De ruimte is er een klein beetje vrolijker en gezelliger door geworden.

Zware energie

En hetzelfde gebeurt, wanneer de sfeer níet zo gezellig geweest is. Misschien is er onenigheid of ruzie geweest. Is er misschien wel een (onbedoelde) klap uitgedeeld. Ook daar blijft een stukje energie van hangen in de ruimte of het huis.

En natuurlijk kan het ook zijn dat er iemand op een natuurlijke of niet natuurlijke manier overleden is in de ruimte of het huis.

Dan wordt de ruimte er niet gezelliger op, maar kan de energie zwaar aan gaan voelen.

Onbalans

Wanneer de wat zware energie even blijft hangen in de ruimte, is er niet zoveel aan de hand. Misschien zet je wel volledig intuïtief een raam of deur open, brand je een wierook of ga je met Salie of Palo Santo aan de slag. Na een tijdje voelt de ruimte weer fris aan.

Alleen is de balans daarmee niet altijd weer hersteld. Vaak is er dan meer aan de hand.

Oude gebouwen

Wanneer huizen en gebouwen gebouwd worden, komt er op een gegeven moment een natuurlijk verloop van de bewoners, medewerkers, studenten, patiënten cliënten etc. En iedereen laat een stukje energie achter in het gebouw. Vooral oude gebouwen kunnen behoorlijk belast zijn met zwaardere energieën.

En niet alleen de gebouwen zelf kunnen in onbalans zijn. Soms is de grond waarop het gebouwd is, behoorlijk in onbalans.

Hele wijken zijn soms gebouwd op oude slagvelden, begraafplaatsen. Op plekken waar gevangenissen, ziekenhuizen, kastelen e.d. in het verleden gestaan hebben. Die energie is met het slopen van de gebouwen niet verdwenen. Die energie is blijven hangen.

Zo ook, de energie van mensen die daar overleden zijn. Plotseling, op een natuurlijke of onnatuurlijke wijze. Soms heeft de geest van de overledene nog geen ruimte gekregen om ook écht het aardse bestaan los te laten en terug naar ‘Huis’ te gaan. Dat worden de dolende geesten genoemd. Lang niet altijd kwaadaardig, maar wél belastend voor de huidige bewoners van een gebouw.

Gevoelig

Vooral kinderen en sensitieve mensen kunnen gevoelig zijn voor de energie van overledenen die nog niet naar Huis gegaan zijn.

Wat kun je zoal ervaren?

 • Vermoeidheid

 • Niet lekker in je vel zitten

 • Slecht slapen

 • Issues in de communicatie

 • Sommige plekken in een ruimte die (ijs)koud zijn

 • Lampen of apparaten die een ‘eigen leven’ gaan leiden

 • Fysieke klachten

De Energetische Bezem door je huis

Wanneer het open zetten van ramen en deuren, en het branden van een wierook of Palo Santo niet afdoende werkt, moet er iets anders gebeuren.

Dan is er een krachtiger methode nodig om je huis weer vrij van energieën te maken zodat jouw huis, ook écht jouw huis weer wordt!

Naast dat ik mensen de balans in hun lichaam weer kan laten voelen en ervaren, kan ik óók de balans in gebouwen en ruimtes weer terug brengen. Ik doe dat met mijn energetische bezem!

Waar moet ik dan aan denken?

 • Woonhuizen

 • Appartementen

 • Praktijkruimtes

 • kantoren

 • Hospices

 • Scholen

 • Kinderopvang

 • Yoga en sportruimtes

 • en eigenlijk ieder ander gebouw

Alleen of met een Team

Afhankelijk van het type gebouw of ruimte waarvoor je mij benadert om te reinigen, kom ik alleen of neem ik één of meerdere collega’s mee om jouw huis of gebouw Energetisch te reinigen.

Van objecten waarbij ik mijn collega’s meeneem, wordt het tarief bepaald op offerte basis.

Het energetisch reinigen van een gemiddelde woning of appartement, neemt ongeveer één à 2 uur in beslag, afhankelijk van de grootte en mate van energetische belasting.

Wil je vrijblijvend overleggen wat er nodig is voor jou?

Wil je direct jouw Energetische Huisreiniging boeken?