Mont Balans – energie hanger

Vlinder

Mont Balans – energie hanger

Vlinder

Deze mooie Mont Balans energie hanger is een prachtige ondersteuning tijdens jouw ontwikkelingsproces of tijdens je therapie of coaching traject en biedt jou extra bescherming op de momenten dat je nét even meer nodig hebt. De Mont Blans hanger kun je aanschaffen via mijn webshop of rechtstreeks bij mij in de praktijk (op afspraak)

De Mont Balans hanger

 is een kwartsglazen buisje, gevuld met onder andere een residu van een unieke Hollandse kleisoort en wordt geleverd zonder ketting/koordje.

Kwartsglas bestaat uit 100% zuivere silica in tegenstelling tot gewoon glas, wat uit ongeveer 70% silica bestaat. Het voordeel van kwartsglas is dat het oneindig veel meer frequenties kan doorlaten dan gewoon glas (bijvoorbeeld UV licht). Zo ook de helende frequenties van de inhoud van de Mont Balans hanger.

De Mont Balans hanger

  • beschermt tegen de negatieve invloeden van buitenaf

  • kan verlichting bieden bij stressvolle situaties,

  • bij een overvloed aan informatie,

  • en bij entiteiten

  • zorgt tevens voor een goede gronding/aarding

Mijn eigen ervaring met de Mont Balans hanger is, dat het mij een nog steviger aarding geeft en door de Mont Balans hanger slaap ik rustiger en word ik minder zwaar en beladen wakker.

Uiteraard kan de werking van de Mont Balans hanger voor jou anders zijn omdat jij andere behoeftes hebt.

Alle hangers bevatten exact de zelfde inhoud maar kunnen energetisch van elkaar verschillen. Daarom pendel ik voor jou jouw persoonlijke hanger uit. Zo krijg jij precies die hanger die jij op dit moment nodig hebt.