Personal coaching & life coaching

Vlinder

Personal coaching & life coaching

Vlinder

Ben je op zoek naar een personal life coach in regio Drenthe die je kan helpen en begeleiden met diverse klachten op het persoonlijk vlak? Als personal coach kijk ik samen met jou wat je nodig hebt en welke (combinatie) van methoden, technieken en coaching ingezet kunnen worden. Ik loop een stukje naast je mee in jouw leven. Ik hou je een spiegel voor en confronteer, maar altijd liefdevol en met respect.

Personal coaching & life coaching

Wat kan personal coaching voor jou betekenen?

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van een burn-out, stress, slecht slapen, een laag zelfbeeld, onverwerkte ervaringen, emoties en ervaar je veel onrust in je hoofd? Ben jij iemand die het vooral een ander naar de zin maakt, maar zichzelf nog wel eens vergeet? Hierdoor raak je steeds verder af van wie je werkelijk bent. Je kunt mogelijk problemen op je werk en in je relaties krijgen, je snel moe en onrustig voelen en mis je vaak plezier in je leven. In dit geval kan personal life coaching veel voor je betekenen, zodat je je gesteund voelt in de problemen die je ervaart en dat je leert om hier beter mee om te gaan.

Herken jij je zelf in deze punten?

  • Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik werkelijk wil

  • Ik heb geen duidelijk beeld wat ik werkelijk kan

  • Ik moet aan mijn zelfvertrouwen gaan werken

  • Ik durf niet goed over mijn problemen te praten in mijn relatie

  • Ik ben vaak lusteloos en down, zonder dat ik weet waarom

  • Ik zit op een kantelpunt in mijn leven, maar ik weet niet wat ik moet doen

  • Ik wil graag een soort vertrouwenspersoon die naar mij luistert

Herken jij je zelf in één of meer van bovengenoemde punten, dan kan ik als personal life coach je helpen en begeleiden om weer naar je eigen stem te luisteren. Dit doen wij in een rustige en voor jouw veilige omgeving in het prachtige Drenthe.

Het aanboren van je eigen krachtbronnen

Personal coaching staat voor het aanboren van je eigen krachtbronnen in je zelf. Ik help je om weer inzicht in je sterke en mindere sterke persoonlijk punten te krijgen, je meerwaarde leren in te zien. Met behulp van personal life coaching krijg je meer grip op je eigen handelen en ben je weer in staat om aan je persoonlijke doelen te denken. Door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, ga je groeien, ervaar je weer positieve levensenergie en ben je klaar voor een volgende stap in je leven.

Wil je personal  coaching aanvragen of wil je meer informatie?

Wil je meer informatie om te kijken of personal coaching jou kan helpen, neem dan gerust contact met mij op. Wil je een kennismakingsgesprek in plannen, vul dan je contactgegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.