Coaching

Vlinder

Coaching

Vlinder

Ervaar jij allerlei klachten op lichamelijk, geestelijk of emotioneel gebied? Coaching kan je inzicht geven in dat wat je op dit moment niet kunt zien of voelen, maar waar je wél last van hebt. Samen kijken we wat je nodig hebt. Ik loop een stukje naast je mee in jouw leven en ondersteun je op je pad naar heelwording. Ik hou je een spiegel voor en confronteer, maar altijd liefdevol en met respect.

Personal coaching & life coaching

Wanneer is coaching zinvol?

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van een burn-out, stress, slecht slapen, een laag zelfbeeld, onverwerkte ervaringen, emoties of ervaar je veel onrust in je hoofd? Ben jij iemand die het vooral een ander naar de zin maakt, en jezelf nog wel eens vergeet? Hierdoor raak je steeds verder af van wie je werkelijk bent. Dit kan problemen op je werk en in je relaties geven. Je voelt je snel moe en onrustig en mist plezier in je leven.

Herken jij jezelf in deze punten?

  • Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik werkelijk wil

  • Ik heb geen duidelijk beeld wat ik werkelijk kan

  • Ik moet aan mijn zelfvertrouwen gaan werken

  • Ik durf niet goed over mijn problemen te praten in mijn relatie

  • Ik ben vaak lusteloos en down, zonder dat ik weet waarom

  • Ik zit op een kantelpunt in mijn leven, maar ik weet niet wat ik moet doen

  • Ik wil graag een soort vertrouwenspersoon die naar mij luistert

Herken jij je in bovengenoemde punten? Dan kan coaching je helpen.

Je eigen krachtbronnen

Met coaching boor je de krachtbronnen in jezelf aan. Ik ondersteun je in je proces om weer in je kracht te gaan staan. Je gaat ontdekken waar je blij van wordt en wat je wilt in en met je leven. Daardoor kun je andere keuzes in je leven maken. Keuzes die passen bij een leven zoals jij wilt.

Tijdens de coaching kan ik ook Access Bars, een energetische sessie of een familieopstelling inzetten. De familieopstelling kan zowel in de ruimte en met vloerankers als representant, maar ook als tafelopstelling met mijn bijzondere systemische familie.

Wil je een coaching sessie aanvragen of heb je nog vragen?

Neem gerust contact met me op. Een vrijblijvende telefonische kennismaking is ook altijd mogelijk.

Wil je graag met mij werken, maar woon je te ver bij mij vandaan?

Dat is geen probleem. Online coaching via SKYPE is ook mogelijk.

Je bent niet sterk door nooit te vallen,

de kracht waarmee je opstaat telt;

vanaf de grond ontstaat de held

Nelson Mandela

REACTIES VAN CLIËNTEN

Ik heb een intensief traject in mijn Burn-Out proces bij Liesbeth mogen doen.

Ze heeft mij liefdevol gespiegeld en geconfronteerd met mijzelf op die stukken waar ik vanuit een overlevingsstand over mijn eigen grenzen denderde. Liesbeth ondersteunde mij om mij over te geven aan mijn kwetsbaarheid. Daardoor kon ik vanuit een nieuwe comfortzone mijn trauma’s en pijnen verwerken en zag ik dat het ook anders kan.

Ik voel mijn innerlijke kracht groeien en zie ik dat ik op een andere manier in het leven kan gaan staan.

Dankjewel Liesbeth voor het creëren van een veilige omgeving waarin ik mij over durfde en kón geven

Claudia

Liesbeth gaf aan dat de sessies op locatie niet meer konden plaatsvinden i.v.m. de kans op Corona besmetting…en dat was logisch.

En ik dacht shit…na 3 sessies stopt het voorlopig…en voor hoe lang… Liesbeth kwam met het voorstel om de sessies te laten plaatsvinden via Skype.

Ik was bang dat de ‘verbinding’ tussen coach en cliënt er niet zou zijn en dat het effect van de sessies, mijn proces, dat zo goed was begonnen, nadelig zou  beïnvloeden. Niets is minder waar.

Ook via Skype is er voor mij wel degelijk verbinding tussen cliënt en coach en lukt het om naar binnen te keren…kom ik bij mijn diepste pijnen…vindt er heling plaats…kan ik voelen…

Erik, Online coaching in verband met de Corona perikelen april 2020

Bedankt weer! Het heeft weer het nodige aangeraakt en mooie inzichten en ‘positieve’ verschuivingen gebracht.

Vandaag VOEL ik de ‘antwoorden’ en dit is erg fijn!

Moniek

Liesbeth weet een hele fijne veilige sfeer te creëren waardoor je samen tot de kern komt. Ze stelt de juiste vragen en prikkelt je zodanig dat je versteld staat welke inzichten je eigenlijk al bezit.
Echt een toegevoegde waarde als je jezelf beter wilt leren kennen.

Floris

Voel je vrij om deze pagina te delen met je netwerk!