Coaching

Vlinder

Coaching

Vlinder

Ervaar jij allerlei klachten op het persoonlijk vlak? Ik kijk samen met jou wat je nodig hebt en welke methodieken ingezet kunnen worden. Ik loop een stukje naast je mee in jouw leven. Ik hou je een spiegel voor en confronteer, maar altijd liefdevol en met respect.

Personal coaching & life coaching

Wat kan coaching voor jou betekenen?

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van een burn-out, stress, slecht slapen, een laag zelfbeeld, onverwerkte ervaringen, emoties en ervaar je veel onrust in je hoofd? Ben jij iemand die het vooral een ander naar de zin maakt, maar zichzelf nog wel eens vergeet? Hierdoor raak je steeds verder af van wie je werkelijk bent. Je kunt mogelijk problemen op je werk en in je relaties krijgen, je snel moe en onrustig voelen en mis je vaak plezier in je leven. In dit geval kan coaching veel voor je betekenen, zodat je je gesteund voelt in de problemen die je ervaart en dat je leert om hier beter mee om te gaan.

Herken jij jezelf in deze punten?

  • Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik werkelijk wil

  • Ik heb geen duidelijk beeld wat ik werkelijk kan

  • Ik moet aan mijn zelfvertrouwen gaan werken

  • Ik durf niet goed over mijn problemen te praten in mijn relatie

  • Ik ben vaak lusteloos en down, zonder dat ik weet waarom

  • Ik zit op een kantelpunt in mijn leven, maar ik weet niet wat ik moet doen

  • Ik wil graag een soort vertrouwenspersoon die naar mij luistert

Herken jij jezelf in één of meer van bovengenoemde punten, dan kan coaching je helpen.

Het aanboren van je eigen krachtbronnen

Met coaching boor je je eigen krachtbronnen in je zelf aan. Ik help je om weer inzicht in je sterke en mindere sterke persoonlijk punten te krijgen, je eigen identiteit weer te vinden. Met behulp van coaching krijg je meer grip op je eigen handelen en krijg je weer grip op je leven. Door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, ga je groeien, ervaar je weer positieve levensenergie en ben je klaar voor een volgende stap in je leven.

Wil je een coaching sessie aanvragen of wil je meer informatie?

Wil je meer informatie om te kijken of coaching jou kan helpen, neem dan gerust contact met mij op. Wil je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in plannen, vul dan je contactgegevens in, dan neem ik contact met je op.