Coaching

Ervaar jij allerlei klachten op lichamelijk

geestelijk of emotioneel gebied?

Coaching kan je inzicht geven in dat wat je

op dit moment niet kunt zien of voelen

maar waar je wél last van hebt

Samen kijken we wat je nodig hebt

Ik loop een stukje naast je mee in jouw

leven en ondersteun je op je pad naar heelwording.

Ik hou je een spiegel voor en confronteer

maar altijd liefdevol en met respect

Wanneer is coaching zinvol?

Zit je niet lekker in je vel?

Heb je last van een burn-out, stress, slecht slapen, een laag Zelfbeeld,  gebrek aan Zelfliefde, onverwerkte ervaringen, emoties of ervaar je veel onrust in je hoofd? Ben jij iemand die het vooral een ander naar de zin maakt, en jezelf nog wel eens vergeet? Hierdoor raak je steeds verder af van wie je werkelijk bent. Dit kan problemen op je werk en in je relaties geven. Je voelt je snel moe en onrustig en mist plezier in je leven.

Herken jij jezelf in deze punten?

  • Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik werkelijk wil

  • Ik heb geen duidelijk beeld wat ik werkelijk kan

  • Ik moet aan mijn zelfvertrouwen gaan werken

  • Ik vind mijzelf helemaal niet leuk of mooi

  • Ik durf niet goed over mijn problemen te praten in mijn relatie

  • Ik ben vaak lusteloos en down, zonder dat ik weet waarom

  • Ik zit op een kantelpunt in mijn leven, maar ik weet niet wat ik moet doen

  • Ik heb behoefte aan een soort vertrouwenspersoon die naar mij luistert en mij begrijpt

Dan kan coaching je helpen

Je eigen krachtbronnen

Met coaching boor je de krachtbronnen in jezelf aan. Ik ondersteun je in je proces om weer in je kracht te gaan staan. Je gaat ontdekken waar je blij van wordt en wat je wilt in en met je leven. Zodat jij ook (weer) gaat houden van jezelf. Daardoor kun je andere keuzes in je leven maken. Keuzes die passen bij een leven zoals jij wilt.

Tijdens de coaching kan ik ook Access Bars, een energetische sessie of een familieopstelling inzetten. De familieopstelling kan zowel in de ruimte en met vloerankers als representant, maar ook als tafelopstelling met mijn bijzondere systemische familie

Wil je een coaching sessie aanvragen of heb je nog vragen?

Neem gerust contact met me op. Een vrijblijvende telefonische kennismaking is ook altijd mogelijk.

Of boek direct je sessie

Je bent niet sterk door nooit te vallen, de kracht waarmee je opstaat telt; vanaf de grond ontstaat de held

Nelson Mandela

Deel gerust deze pagina!

Ervaringen van Clienten