Energetische therapie

Vlinder

Energetische therapie

Vlinder

Energetische therapie of coaching gaat uit van een holistische benadering. Alles wat je meemaakt in je leven is een weerspiegeling van dat wat er in jouw binnenwereld gebeurt. Tijdens energetische therapie kan ik als energetische coach geprogrammeerd gedrag, bepaalde energieblokkades in kaart brengen om te ontdekken wie je werkelijk bent en of je wel of niet vanuit je eigen authenticiteit leeft en reageert of juist niet.

Energetische therapie

Wat houdt energetische therapie of coaching in?

Met behulp van energetische therapie / coaching kan zowel je lichaam als geest weer gestroomlijnd worden, waarbij je ook weer meer energie zult ervaren. Door een combinatie van oude (Oosterse) wijsheden en moderne (Westerse) technieken kunnen innerlijke kanalen weer open gaan. Wanneer je lichaam en geest niet in balans zijn, kan dit tot diverse geestelijke, maar ook lichamelijke klachten leiden. Juist de balans tussen lichaam, geest en jouw authentieke kracht heeft een directe invloed op je gehele functioneren. Als deze drie elementen harmonieus met elkaar samenwerken, kunnen knelpunten worden opgeheven en ervaar je weer je vertrouwde levenslust en energie.

Hoe weet ik dat mijn lichaam en geest niet in balans zijn?

Wanneer je merkt dat je niet in balans bent, heeft dit invloed op je fysieke, mentale en zielsniveau. Daarbij merk je dat ook in je sociale interactie met mensen om je heen. Disbalans is een signaal dat één of meer van deze niveaus uit balans is.  Vaak merk je dit aan energieblokkades, depressie, onhanteerbare stress, moeheid, piekeren en algeheel onbehagen. Soms is een gevoel van innerlijke pijn, waarbij je niet weet hoe je deze pijn kunt oplossen. Tegen beter weten in blijf je het met je meeslepen, terwijl je zo graag weer totaal in balans wilt zijn.

Is een energetische behandeling iets voor mij?

Soms zit je in een bepaalde levensfase waarin je merkt dat je niet meer vooruit komt. Je kunt energetische therapie als ondersteuning en hulpmiddel gebruiken om je weer beter en sterker te voelen en lichaam, geest en ziel weer in harmonie met elkaar te brengen. Als energetisch coach geef ik je inzicht op de onbewuste delen in jou die in disbalans zijn. Ik breng je weer in contact met het voelen van en in je lichaam. Met energetische coaching loop ik met je mee en help ik je om het zelf genezend vermogen in jou te activeren.

Waarin is energetische therapie onderscheidend?

Energetische therapie onderscheidt zich van ‘gewone’ coaching, doordat de coaching en begeleiding puur gericht is op de belevenis, energie en gevoel van de cliënt. Ieder mens draagt een energetisch veld bij zich. Therapeuten en coaches die hierin getraind zijn, kunnen dit energetisch veld waarnemen. Bij energetische therapie kijkt ik als energetisch coach naar je energetisch veld, de energiestroom en mogelijke verstoringen. Ook healing en reading zijn onderdelen van energetische therapie. Als jouw begeleider kan ik contact maken met andere dimensies en kan ik je helpen terug te keren naar je hart en te vertrouwen op je eigen intuïtie.

Wil je energetische coaching aanvragen of wil je meer informatie?

Wil je meer informatie om te kijken of energetische therapie of coaching jou kan helpen, neem dan gerust contact met mij op. Wil je een kennismakingsgesprek in plannen, vul dan je contactgegevens in en neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Datgene wat in ons naar kennis en vooruitgang streeft is niet de geest,
maar iets daarachter wat van de geest gebruik maakt

Sri Aurobindo