Healing en reading

Vlinder

Healing en reading

Vlinder

In mijn coachingspraktijk in Drenthe maak ik ook gebruik van reading en healing. Dit kan tijdens een coachingsessie plaatsvinden, maar ook als onderdeel van één van de gebruikte methodieken.

Healing en reading

Wat is reading en healing?

Bij een reading en healing stem ik mij af op jouw energetisch veld. Dit doe ik uitsluitend met jouw toestemming. Het energetisch veld, of ook wel energetische lichamen genoemd, bestaat uit zeven energielagen om je lichaam heen. Deze energielagen vormen samen je aura. Deze velden zijn voor een geoefend mens voelbaar en zichtbaar. Het energielichaam correspondeert met één van je zeven hoofd chakra’s. Je etherisch lichaam correspondeert met je basis- oftewel stuitchakra’s. Dit energieveld zit het dichtst om je fysieke lichaam (0,5 -5 cm). Deze laag geeft informatie over jouw fysieke niveau. Je Ketherisch-causaal lichaam correspondeert met je kruinchakra en zit ongeveer 75-100 cm van je lichaam af. Deze laag geeft informatie over je spirituele niveau.

Aura reading

In een aura reading stem ik mij af op je aura. De vorm, kleur, dichtheid en grootte van je aura geeft informatie hoe het met jou gaat.

Healing en reading

Ook kan ik mij afstemmen op je chakra’s. Je chakra’s zijn energiepunten of energiewielen in je lichaam. Iedere chakra heeft een eigen kleur en vorm en correspondeert direct met je fysieke organen, klieren en zenuwcellen. De open- of geslotenheid, kleur en vorm geeft ook informatie hoe het met jou gaat.  Net als bij je energielichamen werken alla chakra’s met elkaar samen en hebben invloed op elkaar. Je basischakra’s geeft je bijvoorbeeld informatie over hoe jij in de materiele wereld staat. Hoe is je houding over je lichamelijke gezondheid en of er aan al je materiele behoeften voldaan wordt. Je kruinchakra geeft je informatie over jouw wijsheid en in welke mate jij vertrouwt op jouw ‘weten’.

Groene achtergrond met stengels van klaproos en rode klaproos in volle bloei met purper hart

De energie van de roos

Ik kan jouw energie ook ‘lezen’ met een roos als metafoor. De roos is werkzaam op de energie van je hart en helpt je in het ontwikkelen van je hartbewustzijn. Ook staat de roos al eeuwen als symbool voor de liefde en vriendschap en maakt je hart toegankelijker voor het naar binnen laten stromen van liefde. De energie van een roos helpt je bij het richten van je aandacht op het hogere.

Wanneer ik mij afstem op jouw roos, kijk ik naar de vorm, grootte, kleur, open- of dichtheid van de bloem. Dit geeft bijvoorbeeld informatie over jouw spirituele ontwikkeling en je levensthema. De vorm, dikte, behaardheid van de stengel van je roos geeft mij informatie over jouw levensloop en houding in het dagelijks leven. Ik ga met je in gesprek over wat ik waarneem. Dit geeft inzicht en informatie over jouw ontwikkeling en waar je eventueel tegenaan loopt in jouw leven.

Lees ook de informatie over spiritueel coach.

Een healing bij het verwijderen van innerlijke blokkades

Na de reading kan ik een healing met je doen op die delen van jou waar blokkades zitten. Bijvoorbeeld bij het ‘doorsnijden’ van energetische verbindingen met situaties of mensen die jou niet meer dienen. Hierdoor kan je energie weglekken en kan het je moe maken. Positieve en liefdevolle verbindingen met situaties of personen worden nooit doorgesneden. Ook kun je energetische vervuiling bij je dragen. Emoties, gedachten of overtuigingen van andere mensen kunnen aan je blijven kleven. Dit kan hoofdpijn, misselijkheid, angst of boosheid bij je veroorzaken. Deze vervuiling kan uit je energetisch veld verwijderd worden. Door middel van diverse oefeningen kun je leren om jezelf te beschermen tegen energetische vervuiling of verbindingen met andere personen.

Meer weten over energetische healing? Lees ook de informatie op mijn pagina energetische therapie.

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je een reading of healing?

Wil je meer informatie over reading en healing, heb je een vraag of wil je graag een reading of healing aanvragen?  Vul je contactgegevens in, dan neem ik contact met je op.

NEEM CONTACT MET ME OP

Deel gerust deze pagina!