Soul Body Fusion®

Vlinder

Soul Body Fusion®

Vlinder

In mijn coachingspraktijk kun je ook terecht voor een Soul Body Fusion® sessie. Soul Body Fusion (SBF) is ontwikkeld door de Amerikaanse Jonette Crowley. Het is voor iedereen geschikt en vooral effectief bij hoogsensitieve kinderen.

Ben jij of is jouw kind hoogsensitief? Hoog sensitieve mensen ervaren vooral een positieve werking van Soul Body Fusion doordat ze beter in hun eigen energie en kracht komen te staan. Een healing sessie helpt je bij jouw spiritueel ontwaken.

Soul Body Fusion

Wat is Soul Body Fusion?

Soul Body Fusion is gebaseerd op het versterken van je eigen levenskrachtenergie, gecombineerd met aandachtoefeningen. Dit wordt ook toegepast bij healing en reading.

Hoe werkt het?

Zittend op een stoel en door zachte aanraking van mijn vingertoppen met jouw vingertoppen vindt energetische healing plaats. Soul Body Fusion werkt snel en krachtig op zielsniveau. Deze energetische techniek verbindt jouw ziel en lichaam weer met elkaar.

Zielsenergie heeft de hoogste frequentie en daardoor kunnen blokkades op fysiek, mentaal en zielsniveau moeiteloos opgelost worden en vindt er healing plaats.

Jouw lichaamsintelligentie stuurt zelf de energie naar de plek in je lichaam waar op dat moment genezing nodig is. Ook de snelheid waarmee healing plaatsvindt wordt door het lichaam zélf bepaald. Als spiritueel coach heb ik daar geen invloed op. Ik ben niet de healer, maar jij bent zélf de healer.

Soul Body Fusion kan goed ingezet worden bij emotionele klachten en helpt je bij het ontwikkelen van je hoger bewustzijn. De eerste effecten op zowel lichamelijk als geestelijk vlak, zijn al snel na een behandeling merkbaar. Deze vorm van energiehealing kan bijzondere resultaten geven.

Soul Body Fusion® behandeling toepassen

Met een Soul Body Fusion behandeling:

 • Kom je meer in je eigen kracht te staan

 • Voel je jezelf gezonder

 • Kun je beter je grenzen aangeven

 • Krijg je meer energie

 • Groeit je zelfvertrouwen

 • Voel je je gelukkiger

 • Voel je je blijer

 • Kun je beter in je lichaam zijn (geaard)

 • Ontwikkelt je spirituele groei zich snel

 • Ontwaken je paranormale gaven of worden deze sterker

 • Voel je je kosmisch geaard

 • Wordt je hartchakra geactiveerd

Soul Body Fusion zet ik ter ondersteuning van andere technieken in mijn behandelingen in.  Maar ik zie het vooral ook als een cadeautje aan jezelf.

Benieuwd wat een Soul Body Fusion® behandeling  voor jou kan betekenen?

Wil je meer informatie over een Soul Body Fusion behandeling, heb je nog vragen, wil je meer informatie of wil je iemand een Soul Body Fusion behandeling cadeau geven? Wil je eerst een kennismakingsgesprek, vul dan je contactgegevens in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik ben Soul Body Fusion Practitioner

Koop nu een Soul Body Fusion® Trajectkaart!

Kies hieronder je Trajectkaart.

Soul Body Fusion® Losse Sessie!


Losse sessie 1 uur: €52,50

Koop nu een Soul Body Fusion® Cadeaubon!

Wilt u de naam van de ontvanger op de cadeaubon, of een leuke tekst? Vult u die gegevens hieronder dan in: