Power Yourself -Exclusive

Power Yourself -Exclusive

Leef jij het leven waar jij van droomt?

Volgens mij heeft bijna iedereen wel een ideaalbeeld van zijn of haar leven. Iedereen dagdroomt daar wel eens van. De één droomt van een groots en meeslepend leven, terwijl de ander kleinere en fijne dromen heeft. Hoe je ook droomt; Groots en meeslepend of fijn en klein, beide zijn goed, want jouw droom past bij wie jij bent.

Hoe staat het met het verwezenlijken van jouw droomleven?

Ben jij er al aan toe om je droom te gaan leven? Is jouw droom nog steeds een onbereikbare stip op de verre horizon? Of denk je nog telkens “later als ik groot ben, dan…..”  Wanneer je besloten hebt om jouw droom te gaan leven en je dit ook deelt met je omgeving, zal niet iedereen daar (direct) enthousiast op reageren. Er kunnen mensen zijn die je willen ‘beschermen’ tegen mislukking. Of misschien wel een pietsie jaloers op jouw zijn omdat jij iets doet wat zij niet durven. Dan kan het lastig zijn om enthousiast te blijven en standvastig je droom te gaan leven. Wil je nu écht stappen zetten om jouw droom te verwezenlijken en kun je daar wel support bij gebruiken? Ben jij er klaar voor om dit commitment met jezelf aan te gaan? Kies dan voor het Exclusive programma

Ja, ik ga voor het Exclusive programma

“Wauw, je triggert me, maar ik weet nog niet of dit ook echt voor mij weggelegd is!”

Lees verder en maak een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking.

Blijf jij je leven dromen? Of ga jij jouw dromen leven?

Ik had een conflict en een Burn Out nodig om op mijn 52e te beseffen “dat ik inmiddels groot was. Dus, wat zou ik gaan doen”. Ik besloot mijn droom te gaan leven. De opleiding tot Energetisch Therapeut te volgen, en mijn eigen praktijk te starten. Het is nooit te laat om jouw droom te gaan leven. Jij kunt het ook!

Heb jij jouw droomleven al heel duidelijk in beeld en heb je inmiddels stappen gezet om jouw droom te verwezenlijken? Dat zou super gaaf zijn. Wellicht kun je wel wat support gebruiken om jouw droomleven helemaal te realiseren? Kies dan voor het Exclusive programma.

Ja, ik ga voor het Exclusive programma

Ervaar jij je leven als een worsteling en verlang je naar een leven vanuit moeiteloosheid?

Misschien vraag jij je al lange tijd af waarom jouw leven zo’n worsteling is. Niets lijkt vanzelf te gaan. Het gras bij jouw buren lijkt écht veel groener dan in jouw tuin. Al je pogingen om ook van dat mooie groene gras te krijgen lijken te mislukken. Moedeloos word je ervan. Blijkbaar is mooi groen gras; een leven vanuit moeiteloosheid, voor jou niet weggelegd.

Maar geloof me, ook jij kunt leven vanuit moeiteloosheid. Dat weet ik vanuit eigen ervaring. “Hoe dan..”? De juiste mindset en andere keuzes maken in je leven. Echt, jij kunt dat ook!

Ja, ik ga voor het Exclusive programma

“JA! Dit wil ik ook maar ik weet niet of mij dit ook lukt”.

Maak een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking.

Ben jij te vaak geschonden in je vertrouwen maar wil jij leven met vertrouwen als grondhouding?

Vertrouwen is een kwetsbaar en kostbaar goed. Als alles in je leven goed gaat, groei jij op met een gezond gevoel van vertrouwen in anderen, en vooral in jezelf. Daardoor sta je stabiel en evenwichtig in je leven. Maar, al te vaak gaat dit niet goed. Wordt het vertrouwen al in je vroege jeugd beschadigd. Misschien realiseer jij je dat niet eens direct. Wanneer jij vertrouwen mist in je leven, ervaar jij je leven en je omgeving als onveilig. Die onveiligheid kan heel subtiel zijn. Je weet het niet eens. Dat klopt, want jij weet niet beter. Onveiligheid is jouw werkelijkheid. En kan zelfs als (schijn)veiligheid voelen. Je weet immers wat je hebt…

Zelf heb ik er 55 jaar! over gedaan om er achter te komen dat ik een dingetje had met veiligheid. Toen ik daar achter kwam, kon ik de patronen zien, vielen puzzelstukjes op hun plaats én kon ik gaan helen. En steeds meer vertrouwen. Op anderen, maar vooral op mijzelf. Ook jij kunt leven vanuit vertrouwen.

Ja, ik ga voor het Exclusive programma

“Dit klinkt echt heel gaaf, maar vind dit wel heel erg spannend”.

Maak een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking.

Vind jij de ander vooral belangrijker dan jouzelf? Is jouw zelfbeeld tot een dieptepunt gezakt en kijk jij verlangend naar al die zelfverzekerde vrouwen om je heen? Verlang jij ook naar een leven vanuit liefde voor jezelf?

Voel jij je (nog steeds) dat kleine lelijke eendje, die maar geen prachtige grote zwaan wil worden? Is dat een thema in jouw familie wellicht? Veel meisjes krijgen als klein kind van hun ouders of op school te horen dat ze vooral lief moeten zijn en eerst voor ‘de ander’ moeten zorgen. Dat je broers misschien belangrijker zijn dan jij. Dat je vooral moet luisteren naar, en doen wat je ouders jou zeggen en is er niet naar jou en jouw verlangens geluisterd. Of je hebt in je jeugd nare dingen meegemaakt waardoor jouw zelfbeeld met de grond gelijk gemaakt is.

Door oude pijnstukken van jezelf en je voorouders op te ruimen bevrijd jij jezelf van ballast zodat jij jezelf weer kunt gaan zien als die prachtige zwaan die ook jij al bent. En de bonus is, dat jij ook van jezelf kunt gaan houden.

Oude trauma’s en familie stukken waar ik niet bij kon komen, heb ik kunnen zien en helen tijdens familieopstellingen. Ook jij bent het waard

Ja, ik ga voor het Exclusive programma

“JA! Dit wil ik ook maar ik vind het wel heel erg spannend”.

Maak dan een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking

REACTIES VAN CLIËNTEN

Deel gerust deze pagina!