Power Yourself Exclusive – vraag je Kennismakingsgesprek aan

Power Yourself Exclusive – vraag je Kennismakingsgesprek aan

Super tof dat je nieuwsgierig bent en verder geklikt hebt!

Ben je nog niet helemaal zeker of dit Exclusive programma ook voor jou weggelegd is?

Lees dan nog even verder

Dit unieke programma bevat de tools om alle facetten van jouw leven aan te raken. Daarom zitten al mijn belangrijke methodieken en coaching in dit programma.

Hou jij je nog steeds klein?

Eerst deze opleiding af maken, maar dan…. Als de kinderen maar eerst de deur uit zijn, dan……  Dat is toch niet voor mij weggelegd… Wie ben ik wel niet om…

Hou jij jezelf nog steeds klein en ben jij een meester in het verzinnen van excuses en uitvluchten om je dromen vooral níet waar te maken? En misschien vind jij het jezelf stiekem ook niet waard om jouw ultieme droom te leven. Misschien is het je wel met de paplepel in gegeven om vooral maar ‘gewoon’ te doen… Je hoofd niet boven het maaiveld uit te steken… En niet aan grootsheid waanzin te lijden…

En dat is zo jammer, want ook JIJ hebt de wereld iets te bieden. Jij bent uniek en het waard om jouw dromen te leven.

Een groot deel van mijn leven durfde ik het niet aan om mijn droomleven vorm te geven. Dromen over… was voor mij veiliger dan mijn hoofd boven het maaiveld uit steken en mijn dromen te gaan leven. Maar ik ben zó dankbaar dat ik de sprong in het diepe gewaagd heb en mijn droom ben gaan leven.

“OMG, ja ik wil ook zó graag mijn droom gaan leven, maar ‘Hoe dan’….”

Maak een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking.

Vind jij een uitgebreide borrel en wekelijkse etentjes onweerstaanbaar, maar voel je je futloos en past jouw lichaam niet meer bij je? Verlang jij stiekem naar een leefstijl en lichaam wat jou past?

Gezellig hoor, die regelmatige borrels op je werk, etentjes met vriendinnen en met een schaal met hapjes of een bak met popcorn voor de buis. Maar poeh, jouw lijf is niet vooruit te branden. Misschien mogen er ook wel een paar kilootjes vanaf. En oja, de lift naar boven is toch wel een stuk relaxter dan de trap. Ik moet er niet aan denken. Ik word al moe bij de gedachte.

Misschien denk je stiekem wel, “hoe doen al die ander vrouwen dat dan? Energie over hebben om naar de sportschool te gaan, hard te lopen of lange wandelingen te maken? Ik heb al van alles geprobeerd, maar niets helpt.

Ik zal je verklappen dat, op het voor jou juiste gewicht komen en dit ook behouden, niet alleen en uitsluitend te maken heeft met wát en hoeveel je eet. Er zijn meerdere factoren die jou van een gezonde leefstijl en gewicht weg kunnen houden.

Het goede nieuws is, dat ook jij met die andere factoren, in combinatie met een gezonde leefstijl, aan de slag kunt gaan, zodat ook jij je weer fit voelt en meer energie hebt. En nee, aan calorieën tellen of crashdiëten doen we niet. Wel gezonde keuzes maken en steeds beter herkennen wat goed voor jou is. En dat kan ook absoluut lekker zijn!

Ook ik ben een tijd zwaarder geweest dan waar ik mij prettig bij voelde. Toen ik aan de slag ging met een aantal issues en mijn leefstijl veranderde, begon ik af te vallen. Moeiteloos!

“Oké, ik ben er van overtuigd dat dit programma op mijn lijf geschreven is en ik ga ervoor! Ik heb alleen nog een hele specifieke vraag…”

Maak een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking.

Super gaaf dat jij voor jezelf kiest. Dat jij het commitment met jouzelf aan gaat, om een half jaar, aan de slag te gaan met jouw ontwikkeling. Jij kiest ervoor om je dromen te gaan leven!

“JA, ik voel een grote JA, om mijn dromen waar te maken. Liesbeth, Ik maak graag kennis met je”

Super tof!  We gaan jouw gratis telefonische kennismaking plannen.

Vraag je gratis telefonische kennismaking aan en beantwoord de vragen hieronder

Nadat ik jouw mail ontvangen heb, neem ik contact met je op om een belafspraak te maken. Ik vind het fijn om mij daarop voor te bereiden. Jouw antwoorden op de vragen hieronder kunnen mij daarbij helpen.  

  1. Wat wil jij bereikt hebben na afloop van het Exclusive programma (jouw droom?)*


  Je kunt in dit veld minimaal 50 en maximaal nog 0 karakters plaatsen!

  2. Wat is de reden/ oorzaak dat je jouw droom nog niet hebt kunnen realiseren?*


  Je kunt in dit veld minimaal 50 en maximaal nog 0 karakters plaatsen!

  3. Heb je ook een hulpvraag? Met welke klachten, oude pijnstukken, niet helpende overtuigingen, gedachten of gedrag wil jij aan de slag?*


  Je kunt in dit veld minimaal 50 en maximaal nog 0 karakters plaatsen!

  4. Ben je bereid om minimaal een half jaar te werken aan jouw eigen ontwikkeling om jouw droom te verwezenlijken?*


  Je kunt in dit veld minimaal 50 en maximaal nog 0 karakters plaatsen!

  5. Ben jij bereid om ook financieel te investeren in jouzelf en jouw droomleven?*


  Je kunt in dit veld minimaal 50 en maximaal nog 0 karakters plaatsen!

  6. Tot slot… ik vind het super tof om je te leren kennen. Laat mij graag weten wat jij van mij als therapeut en coach nodig hebt of verwacht, om dit prachtige traject succesvol af te ronden.*


  Je kunt in dit veld minimaal 50 en maximaal nog 0 karakters plaatsen!

  Ik streef ernaar om jou op werkdagen, binnen 24 uur te antwoorden. Soms kan er iets mis gaan. Dus heb je met 3 dagen nog geen bericht van me ontvangen? Stuur me dan gerust een email: liesbeth@live2be.nl

  REACTIES VAN CLIËNTEN

  Deel gerust deze pagina!