Kosmische Massage®

Vlinder

Kosmische Massage®

Vlinder

Een kosmische massage is een unieke vorm van massage.

Het is een energetische massage vorm die je ziel, lichaam en bewustzijn met elkaar in balans brengt. Deze massage werkt op een diepgaander niveau dan normale ontspanningsmassages.

drie stenen op hout met ieder eigen tekst Body Soul Relax

Hoe

Bij een gewone ontspanningsmassage wordt spanning, blokkades en vermoeidheid weg gemasseerd uit het lichaam. Je voelt je na de massage weer energiek en ontspannen.

Deze bijzondere massage vorm werkt op een nog dieper niveau. Tijdens deze massage wordt je lichaam in balans gebracht met je bewustzijn; je levensopdracht. Met dat wat je hier op aarde te doen hebt (incarnatieopdracht). Hierdoor kun je keuzes gaan maken die jou in je kracht zetten.

Wanneer

Kosmische massages geven een diepe ondersteuning wanneer je bijvoorbeeld herstellend bent van een Burn – Out, depressie, langer bestaande vermoeidheid, en wanneer je nog niet goed in je vel zit. Ook bij traumatische ervaringen werkt kosmische massage helend.

Maar ook bij lichamelijke klachten van verschillende aard waarbij er een disbalans is tussen je lichaam en je bewustzijn.

Of misschien zit je niet lekker in je lichaam. Alsof jouw lichaam een andere weg ingeslagen is dan jijzelf. “Ergens” voel of weet je dat je nu niet het leven leidt zoals je dat eigenlijk zou willen. Zou je andere keuzes willen maken, maar je weet niet welke keuzes en ook niet hoé.

Ook sluit kosmische massage heel goed aan bij energetische therapie. Een energetische therapie traject kan afgewisseld worden met kosmische massage. Ook kan de massage  aansluitend aan het therapeutische traject.

Om je lichaam en bewustzijn echt goed met elkaar in balans te brengen, zijn er meerdere behandelingen nodig en kan life changing zijn. De werking van de massages kan diep inwerken op je lichaam en bewustzijn en zo in harmonie met elkaar komen.

En natuurlijk is een kosmische massage ook heerlijk als ontspanningsmassage. Een cadeautje voor jezelf, of om aan iemand anders cadeau te geven.

Drie kosmische massage vormen

  • De ziel spiegelen aan zichzelf

    Deze massage brengt je terug bij jezelf. Je kunt andere keuzes gaan maken zodat je een leven kunt gaan leiden zoals je eigenlijk zou willen. Voor een diep gevoel van acceptie, van dát wat je op je levenspad tegenkomt, zijn 2 tot 3 behandelingen met korte tussenpozen nodig. Deze massage kan als behandeling op zich ondergaan worden, maar gaat ook heel goed samen met “de Kajak”. Behandel duur: 2 uur.

  • De Kajak  

    Deze massage ondersteunt jou in je transformatieproces. Om jou in een andere situatie / bewustzijn, te brengen, zijn ook 2 tot 3 behandelingen met korte tussenpozen nodig. Ook deze massage kan als behandeling op zich ondergaan worden, maar gaat ook heel goed samen met “de ziel spiegelen aan zichzelf”. Behandel duur: 2 uur.

  • De kosmische driehoek

    Dit is een massage die jouw ziel en lichaam in evenwicht met elkaar brengt. Vanuit je nieuwe evenwicht kun je een nieuw geluk, nieuwe acceptatie en een nieuwe, positieve kijk op je leven krijgen. Deze massage staat op zich en kun je afsluitend na andere twee massagevormen ondergaan. Ook is deze massage ondersteunend en bekrachtigend na bijvoorbeeld een energetische therapie, of Access Bars traject. En natuurlijk kun je deze krachtige massage als op zichzelf staand ondergaan. Een cadeautje voor jezelf. Behandel duur: Als op zichzelf staande behandeling 2 uur.

Welke kosmische massage past bij jou?

Het kan zijn dat het lastig voor je is om te bepalen welke massage of combinatie van massages geschikt is voor jou. Laat het mij gerust weten, dan kijken we samen naar wat voor jou op dit moment het beste is.

Leef het leven waarvoor je geboren bent

®Liesbeth Benes, Live2Be

Voordelige Kosmische massage Trajectkaart voor meer balans tussen je lichaam en je Bewustzijn

Kosmische massage uitproberen met een Losse Sessie

Geef een Kosmische massage Cadeaubon van 2 uur aan je moeder, zus, vriendin, collega, nicht, buurvrouw