Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Ben jij nieuwsgierig naar mantra’s?

Zou jij wel eens mantra’s willen zingen of ben jij nieuwsgierig of mantra zingen iets voor jou is? Kom dan op zaterdag 30 maart naar mijn workshop en maak kennis met het zingen van mantra’s.

Wat is een mantra? 

Het woord mantra komt uit het Sanskriet. Dat is een taal uit het oude India. Man betekent: Geest en Tra betekent beheersing. Net als bij meditatie is mantra zingen het beheersen van je geest. Je kunt zo invloed uitoefenen op je lichaam en geest. Zoals alles trilling is, heeft iedere mantra een eigen frequentie, trilling of geluid met een positieve intentie. In het westen noemen we dit affirmatie. Door de vibratie/trilling en door de intentie van een mantra, wordt energie/trilling in beweging gezet. Het geeft ontspanning en brengt je in een andere gemoedstoestand. Daardoor kun je je beter openstellen voor delen in jezelf waar je de aandacht op wil richten. Plekken die gezien, aangeraakt en geheeld mogen worden.

Wat gaan we doen?

We starten de middag met een korte meditatie. Zo kun je ‘landen’ en kom je uit je hoofd en de hectiek van de dag. Ik vertel je iets meer over mantra’s en hun betekenis en we gaan veel mantra’s zingen.

Je hoeft niet te kunnen zingen. Iedereen kan mantra’s zingen. Vind je het misschien eng om hardop te zingen? Dat is niet erg. Je kunt ook heel zachtjes en voor jezelf meezingen.

Na iedere mantra blijven we even in stilte. Zo kun je de energie van de mantra na voelen. Ben je bang dat je de teksten niet kent? Er liggen mappen klaar waar alle teksten in staan die we zingen.

Voorproefje van een mantra om te beluisteren

Om Mani Padme Hum

Het geluid van de Stilte, is het juweel in de Lotus.

 

Wanneer?

Zaterdag middag 30 maart

Er is ruimte voor maximaal 15 vrouwen.

Voor thee, water en wat lekkers wordt gezorgd.
Er liggen schriftjes voor je klaar voor wanneer je iets op wilt schrijven.

Na bevestigingsbericht en betaling ben je van deelname verzekerd.