Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wil je graag mantra zingen in het prachtige Drenthe?

In mijn praktijk kun je mantra zingen in een groep. Met mantra muziek richt je de aandacht op jezelf en ben je in het moment. Door het zingen van mantra’s open je de deur naar je hoger bewustzijn. Dit is een vorm van mediteren. Met het zingen van mantra’s voel je de energie in je lichaam en geest stromen en dat is een hele prettige ervaring en ontspanning.

Wat is een mantra?

Een mantra kan een zin, een woord of een lettergreep zijn en in iedere taal. Een van de bekendste mantra’s is het AUM of OHM. De kracht van een mantra zit in de herhaling ervan (chanten).Een mantra wordt gezongen of uitgesproken. Door mantra’s te zingen spreek je een ander bewustzijn in jezelf aan. Hierdoor kan een mantra bijzonder ontspannend maar ook helend werken.

Alle mantra’s hebben een eigen betekenis en werking. Door bijvoorbeeld het AUM te chanten, maak je contact met alle energieën om je heen. Er wordt gezegd dat het AUM het eerste geluid was bij het ontstaan van het heelal. De Gayatri mantra is een andere, heel bekende en oude mantra. Door het zingen van deze mantra, verbind je je met het licht buiten én binnen in jezelf. Het zingen van mantra’s heeft een meditatief effect.

In mijn Blog over het zingen van mantra’s ga ik dieper in, waarom mantra’s goed voor je zijn.

Om mantra’s te zingen, hoef je niet te kunnen ‘zingen’. Iedereen kan het. Zelfs door een mantra in stilte, in je hoofd te ‘zingen’ merk je de helende werking ervan. Wanneer je mantra’s met meerdere mensen tegelijk zingt, wordt de werking van de mantra versterkt.

Neem eventueel je eigen kussentje mee, een warme sjaal en een flesje water.


Kies hieronder een losse avond of je strippenkaart.
Losse avond voor €12,50.
8 strippen voor €95,00 of 16 strippen voor €180,00.